De slimste onafhankelijke energievergelijker.

Overstappen - nu of straks - schommelen de aanbiedingen van de leveranciers?

Overstappen? Wanneer dan..?

Gaan gasprijzen omhoog? Of stunten energieleveranciers met aanbiedingen in de zomer? Moet je nu overstappen of 3 maanden wachten. EnergiePlaza zocht het voor je uit. Feit is: de aanbiedingen van de energieleveranciers verschillen per maand. 

Ter illustratie - hieronder twee identieke gezinnen met laten we zeggen, gemiddeld stroomverbruik, 3500 kWh (Kilowatt uur) en 1750 m3 (Kubieke meter gas).

De duurste in augustus 2013, was nog altijd vele euro's goedkoper dan de duurste uit november 2013. Kortom, er zijn welkomst acties, en de energieleveranciers die hebben ook winter en zomer tarieven. Kortom. Kijk regelmatig op EnergiePlaza, en bepaal zelf het juiste moment en de leverancier. Het is nu niet eenvoudig te zeggen dat de zomer altijd goedkoper is, of dat de winter per definitie duurder is. Wat EnergiePlaza wel weet: overstappen loont, want bij je bestaande leverancier blijven is altijd goedkoper als je geen langdurig contract hebt.  De welkomstpremie's zijn overigens vooral bepalend voor de verschillen. Soms wel 200 euro per leverancier.

No Comments

Add a Comment