De slimste onafhankelijke energievergelijker.

Niets doen kost je poen

Tags: Besparen, vergelijken, Overstappen, Consuwijzer

Op 12 november 2013 start de campagne ‘Niets doen kost je poen’ van ConsuWijzer. In de campagne roept ConsuWijzer.nl consumenten op om een vergelijkavond in te plannen om hun contracten onder de loep te nemen. Bijvoorbeeld hun contracten voor mobiel bellen, energie of verzekeringen. Want door niets te doen blijven consumenten vaak onnodig lang vast zitten aan een contract dat niet meer bij hen past. Bijvoorbeeld omdat ze veel vaker internetten op hun mobiel. Of omdat ze groene energie nu belangrijker vinden dan vroeger. Door niet te checken of ze nog het beste aanbod hebben, verliezen consumenten honderden euro’s per jaar.

Niets doen kost je poen

Consumenten die voor de eerste keer overstappen naar een andere energieleverancier, besparen hiermee tot 450 euro per jaar. Uit meldingen bij ConsuWijzer.nl blijkt dat het overstappen bij energie vrijwel probleemloos verloopt.

Voor de financiële producten als hypotheken, verzekeringen en leningen blijkt uit onderzoek van ACM (Autoriteit Consument & Markt) dat consumenten ook flink kunnen besparen. Het bedrag kan per huishouden oplopen tot ruim 900 euro.

bron: consuwijzer. 

EnergiePlaza is door consuwijzer onderzocht, en staat in haar lijst van onafhankelijke energievergelijkers.

#nietsdoenkostjepoen #vergelijkavond

No Comments

Add a Comment